sâmbătă, 11 aprilie 2009

Imparatul nostru!

La "nationala" va veni Lucescu. 75% Mircea sau 25% Razvan! Cam astea sunt sansele... Si asta o sustin demult, iar Lucescu va veni in mai!
Nea Mircea isi doreste de mult sa vina la "nationala", simte ca o poate ajuta, dar mintile inguste din fotbalul romanesc mereu infirma aceasta ipoteza, lovindu-ne cu cliseul banilor. A infirmat vreodata el ca ar prelua "nationala"??? Oare cat d tampit sa fii si sa nu-l vezi cum ii tremura vocea cand vorbeste despre aceasta ECHIPA... Credeti ca pentru un om la 63 de ani mai conteaza sa faca avere, cand deja are bani cu care pot trai decent si nepotii stranepotilor lui??? E o aberatie. Ar veni si pentru 10 mii de euro pe luna (sa nu zic gratis, ca i-as jigni extraordinara valoare). Sunt convins ca nu ar pune nicio pretentie materiala exagerata.
Problema este alta, dar pe care priceputii nostri din fotbal nu au cum sa o sesizeze! Ce ati vrea voi, sa apara Mircea Lucescu la TV (cum o fac atatia) si sa spuna: "vai ce mi-as dori sa antrenez nationala... Nu ma primiti va rooooooog??" E totusi un gentleman, un "Napoleon al fotbalului", care nu se roaga de nimeni, ci doar asteapta sa i se ceara sa ne ajute si o va face! Trebuie doar sa se simta dorit si sustinut! E singurul care chiar merita la ora actuala si doar el poate salva chiar si aceasta campanie!
De asta nu sunt 100% convins, dar la urma urmei, macar Lucescu si-a demonstrat valoarea in fotbal, asa ca cine-l mai poate contesta? Rezultate mai slabe de atat nu poate obtine... Tineti minte cand a fost inlaturat de la echipa? Dupa 4-0 cu... Austria! Acum, va reveni pe banca, dupa 1-2.. tot cu Austria! Ce ironie a sortii...
Si nu va veni cu gand de razbunare dupa ce a fost demis pe nedrept in anii 80, ci sa ne ajute cu experienta sa!
Cum e si viata asta... Destinul a facut ca rezultatele noastre cele mai slabe sa le inregistram tocmai in anul cand Mircea Lucescu isi incheie contractul... Nimic nu este intamplator, iar acolo sus Dumnezeu nu doarme! Se va face dreptate, iar lucruri pe care eu le spun de un an cu siguranta se vor infaptui... Sunt curios daca domnul Lucescu ii va mai trece cu vederea pe Danciulescu, Lazar, Muresan, Ghioane, Dani Coman, Sepsi, Keseru, Sapunaru, Max Nicu, Bicfalvi, Deac, Ochirosii, Bratu, Galamaz, Maftei, Herea sau Mazilu.
Sigur, n-ai cum sa-i selectezi mereu pe toti, dar in mod cert vor deveni favoriti in fata unor Nicolita, Radoi, Ov Petre, Cocis, Codrea sau Nesu. Pai le va mai permite el lui Tamas sau Lobont sa intre "afumati" pe teren? Sau va mai tolera fitele unui Rat, Marica sau Mutu??? Va inselati amarnic daca asta credeti! Nu am de unde sa cunosc eu ce gandeste omul Lucescu, dar pot intui ce asteptari are antrenorul Lucescu de aceea cred ca fac niste presupuneri cvasicorecte...
Prin absurd insa, nu va veni Mircea Lucescu, credeti ca va fi mare nenorocire? Nu, va veni Razvan! Care cu siguranta va fi ajutat din umbra de tatal sau. "Pai ce antrenor e asta daca ii face altcineva echipa?!" - asa spun multi destepti. Lui Razvan nu-i face nimeni echipa, fiindca daca era asa nu avea acele performante uluitoare. Mai intai cu Rapid in Europa si acum cu Brasov in campionat! Multi insa nu-si dau seama ca e normal, cand parintele tau are o mai mare experienta sa-i ceri ajutorul! Pai ce Uhrin jr. nu-i cere un sfat tatalui sau?!?! Asa si Razvan.
Ma rog, sa nu intram in detalii, important este ca numele viitorului selectioner va fi: LUCESCU! Sa nu uitati ce v-am spus!

Va salut cu respect!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu