sâmbătă, 20 iunie 2009

Scuza celui slab

Din cele mai vechi timpuri, superstitiile au ocupat un loc important in cultul oricarui popor. Pe langa faptul ca nu pun prea mare baza pe logica lor, mi se pare incredibil faptul ca ele castiga din ce in ce mai mult teren in lumea fotbalului. Mai ales cel romanesc.

Sunt foarte curios daca odata cu schimbarea selectionerului se va modifica si mentalitatea "nationalei". Sa ajunga o echipa respectabila la nivel mondial, sa joace pe penibilul teren din Constanta doar pentru ca acela ne poarta noroc, este foarte trist. Este adevarat ca in Bucuresti nu poate juca prima reprezentativa, dar in provincie sunt stadioane mult mai bune. La Cluj de exemplu n-am mai jucat, pentru ca ne-a batut Lituania... Oare terenul o fi fost motivul?!

Mai nou, la un Dinamo - Rapid 3-0, oaspetii au jucat in roz, in premiera, iar dupa meci au anuntat ca nu vor mai folosi niciodata aceasta culoare pentru ca... le-a purtat ghinion. Gandirea fotbalistilor si antrenorilor romani parca o ia razna.

Vreti un exercitiu de imaginatie? Poate vom cere omologarea unui stadion pe langa Balea Lac si aprobarea ca noi, doar noi romanii, sa avem voie cu niste echipamente confectionate din blana de sconx... Atunci sigur nu ne va mai invinge nimeni...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu